Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii de calitate. Utilizand serviciile noastre, sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor. Vezi detalii

Activeaza localizarea automata

Localizarea automata este un proces de determinare a locatiei tale. SportBooking.ro foloseste aceasta functie pentru a-ti afisa terenuri de sport doar din orasul in care te afli. In mod normal, browser-ul are geolocalizarea activata. Daca ai dezactivat aceasta functie este foarte usor sa o reactivezi. Urmeaza pasii de mai jos:

Alege browser-ul pe care-l folosesti?

Chrome
Firefox
Internet Explorer
Opera
Safari

Google Chrome

1. Din coltul dreapta-sus selecteaza meniul Chrome apasand pe icoana Mergi la Settings si fa click pe Show Advanced Settings in partea de jos a ecranului. In sectiunea Privacy selecteaza butonul Content Settings. In dialogul care apare mergi jos la sectiunea Location si selecteaza setarile standard pentru localizare. Pentru a gestiona exceptiile pentru un singur site apasa butonul Manage Exceptions.

Google Chrome 1

2. Acum trebuie sa reincarci SportBooking.ro (ex: apasand butonul Reincarca pagina de mai jos) si sa accesezi din nou localizarea automata. Browser-ul iti va cere acceptul precum in imaginea de mai jos. Selecteaza Allow.

Google Chrome 2


Mozilla Firefox

1. Din meniul Tools din partea de sus a ecranului (daca nu e vizibil apasa click dreapta pe bara de sus si selecteaza Show menu bar), selecteaza Page Info. Aici mergi la tabul Permissions si in sectiunea Share Location bifeaza Allow.

Google Chrome 1

2. Acum trebuie sa reincarci SportBooking.ro (ex: apasand butonul Reincarca pagina de mai jos) si sa accesezi din nou localizarea automata. Browser-ul iti va cere acceptul precum in imaginea de mai jos. Selecteaza Share Location.

Google Chrome 2


Internet Explorer

1. Acceseaza: Tools > Internet Options > Privacy - in sectiunea Location, apasa butonul Clear Sites si asigura-te ca optiunea "Never allow websites to request your physical location" NU este bifata. Apasa OK.

Internet Explorer 1

2. Acum trebuie sa reincarci SportBooking.ro (ex: apasand butonul Reincarca pagina de mai jos) si sa accesezi din nou localizarea automata. Browser-ul iti va cere acceptul precum in imaginea de mai jos. Selecteaza Allow once sau Options for this site si Always allow.

Internet Explorer 2


Opera

1. In meniul Opera mergi la Settings > Websites si in sectiunea Location bifeaza optiunea Allow all sites to track my physical location. Pentru a gestiona exceptiile pentru un singur site apasa butonul Manage Exceptions.

Google Chrome 1

2. Acum trebuie sa reincarci pagina SportBooking.ro (ex: apasand butonul Reincarca pagina de mai jos) si sa accesezi din nou localizarea automata. Browser-ul iti va cere acceptul precum in imaginea de mai jos. Selecteaza Always allow.

Google Chrome 2


Safari

1. Din meniul Safari selecteaza Reset Safari apoi bifeaza optiunea Reset all location warnings (nu bifa celelalte optiuni decat daca o faci in cunostinta de cauza) si apasa butonul Reset.

Google Chrome 1

2. Acum trebuie sa reincarci pagina SportBooking.ro (ex: apasand butonul Reincarca pagina de mai jos) si sa accesezi din nou localizarea automata. Browser-ul iti va cere acceptul precum in imaginea de mai jos. Selecteaza Allow.

Google Chrome 2


Verifica localizarea automata