Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii de calitate. Utilizand serviciile noastre, sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor. Vezi detalii

Intrebari frecvente SportBooking.ro

Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmez pentru a deveni un utilizator Spoortbooking?
+
-
Pasul 1

Trebuie să vă creati contul personal. Pentru aceasta trebuie să accesați meniul Utilizator/Creare cont nou și să vă inregistați. Înregistrarea este gratuită, iar informațiile introduse vor fi confidențiale, existând o clauză de confidențialitate în acest sens.

Pasul 2

Trebuie să va accesati adresa de e-mail introdusă la pasul anterior, pentru a primi confirmarea înregistrării, respectiv userul și parola necesară pentru accesare contului personal Sportbooking.

Cum se poate înregistra un teren de sport sau o bază sportivă în sistemul Sportbooking?
+
-

Dacă reprezenți o bază sportivă sau un teren de sport și doriți să fiți promovat prin intermediul sistemul SportBooking.ro trebuie să ne contactați la la adesa de e-mail office@sportbooking.ro.

Care sunt facilitățile oferite prin intermediul sistemului/sitului Sportbooking utilizatorilor?
+
-

  • Rezervarea gratuită a unui teren de sport prin intermediul motorului de căutare, care vă afișeză în funcție de sporul dorit, locația aleasă, data și ora selectată toate terenurile de sport disponibile fără a fi nevoit să incercați o rezervare telefonică, care de multe ori este fără succes ca urmare a indisponibilități terenului
  • Toate beneficiile menționate mai sus sunt gratuite

Sunt sigure rezervările prin Sportbooking?
+
-

În momentul în care ați făcut rezervarea veti primi un mesaj de confirmare on-line din partea gestionarului terenului respectiv pe contul dumneavoastră de SportBooking.ro. De asemenea, după ce ați făcut rezervarea online o să vă apară datele de contact pentru terenul de sport rezervat, inclusiv numărul de telefon, unde puteți suna pentru confirmarea telefonică a rezervării.