Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii de calitate. Utilizand serviciile noastre, sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor. Vezi detalii

Complex Sport Team Agronomia Teren de Fotbal Sintetic 1
Bd-ul Marasti, nr. 59, Bucuresti - Sector 1, Bucuresti

Se incarca calendarul...

Preturi

Pe timp de zi

200 lei/ora *

Dupa-masa si seara

200 lei/ora *

* Preturile sunt aproximative si pot sa difere in functie de intervalul orar. Vezi aici preturile exacte.

Program

Luni - Vineri:

Sambata - Duminica:

08:00 - 00:00

08:00 - 00:00

Descriere

Situat in sectorul 1 al capitalei, in campusul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, Complexul Sportiv “Sport Team”, a devenit un reper pentru iubitorii sportului. Incepand cu anul 2012, Asociatia Sportiva “Sport Team” a inceput un amplu proces de modernizare si de extindere a vechii baze sportive.

In prezent complexul dispune de mai multe terenuri multifunctionale si modulare cu gazon sintetic dar si de un teren cu gazon natural omologat pentru desfasurarea de partide oficiale.

Clientilor nostrii le sunt puse la dispozitie vestiare, toalete, duşuri cu apa calda, tribune şi spaţii amenajate pentru spectatori, banci de rezerve, mini-bar cu terasa, parcare spaţioasa iar pentru buna desfasurare apartidelor de fotbal le sunt puse la dispozitie, mingi, maieuri si veste colorate pentru departajare sau alte materiale sportive.

Iluminatul terenurilor de 400 de luxi se efectuează de către turnurile înalte amplasate în unghiurile fiecărui teren, ce permite petrecerea procesului de antrenament în perioada de seară. Toate terenurile sunt îngrădite individual pe perimetrul său, la înălţimea de 5 metri, iar după suprafeţele porţilor – la înălţimea de 7 metri. In perioada sezonului rece terenurile cu gazon sintetic sunt acoperite cu balon presostatic incalzit.

Galerie foto

Fa o rezervare pentru acest teren

Rezerva acum acest teren

Detalii teren

Program:
L-V: 08:00 - 24:00
S-D: 08:00 - 24:00
Sporturi:
Fotbal
Adresa:
Bd-ul Marasti, nr. 59, Bucuresti - Sector 1, Bucuresti
Preturi:
200 lei/ora *
200 lei/ora *
* Preturile sunt aproximative si pot sa difere in functie de intervalul orar. Vezi aici preturile exacte.

Facilitatile terenului

Parcare

Vestiare

Toalete

Dusuri

Tribune

Nocturna

Teren acoperit

Bar

Terasa

Wi-Fi

Locatia pe harta

Terenuri similare